Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

19 mai – Ziua Internațională a Medicului de Familie

Publicat la 19/05/2021   Secțiunea Noutăți

Dragi colegi, LA MULȚI ANI !

Astăzi este o zi deosebită pentru noi toți, dar și pentru echipa noastră medicală. Împreună, în cabinet dar și în afara lui, depunem efort și dragoste pentru a ne îngriji pacienții.

Marcată acum un deceniu de către WONCA, Ziua Internațională a Medicului de Familie se sărbătorește în fiecare an în data de 19 mai pentru a evidenția rolul și contribuția medicilor de familie în sistemele de sănătate din întreaga lume.

Tema de anul acesta este :

Construim viitorul cu medicii de familie! Building the Future with Family Doctors!

 

4 teme importante – ZMF 2021 WONCA

Construim viitorul cu medicii de familie și echipele de asistență medicală primară – Dorim să subliniem faptul că medicii de familie care lucrează împreună cu echipe multidisciplinare de profesioniști din domeniul sănătății și asistenței medicale primare sunt esențiali pentru consolidarea sistemelor de sănătate și pentru a oferi tuturor acces la îngrijiri de înaltă calitate.

Construim viitorul cu medicii de familie și pacienții lor – Medicii de familie adoptă o abordare axată pe pacient, alocă sprijin continuu pacienților și comunității, și asigură continuitatea îngrijirii pe tot parcursul vieții. Pacienții sunt în centrul acestei sărbători.

Construim viitorul cu medicii de familie și noile tehnologii – Pe fondul pandemiei COVID-19, noile tehnologii au apărut ca instrumente fundamentale pentru ca profesioniștii din domeniul sănătății să își continue misiunea.

Construim viitorul cu medicii de familie și cu TINE! – Care sunt elementele de bază pe care TU le consideri importante pentru viitor? Implicați-vă, ridicați vocea, împărtășiți-vă activitățile și eforturile și contribuiți la construirea viitorului cu medicii de familie!

Citește integral mesajul WONCA https://bit.ly/3eZ5wAM

Alte noutati