Membri Despre noi Contact

Activitate științifică

În contextul actual al pandemiei COVID-19, toate manifestările organizate de AMFB au loc ONLINE, pe platforma educațională https://www.atelieremedicale.ro sau pe alte platforme/siteuri.

AMFB este acreditată de Colegiul Medicilor din România ca furnizor de educație medicală continuă. Adresă CMR acreditare pentru anul 2020. (Descarcă)

AMFB oferă membrilor săi o paletă largă de evenimente medicale, unele dintre ele având o istorie aparte. Simpozionele continuă tradiția ședințelor lunare profesional-științifice din a doua joi din lună, care au fost organizate la clubul Griro începând cu anul 1986, apoi la Facultatea de Farmacie și Palatul Copiilor. Pe lângă evenimentele tradiționale din calendarul de mai jos – AMFB organizează și simpozioane ocazionale împreună cu alți organizatori și ateliere practice (workshop) pentru grupuri mici, pe diverse teme de interes pentru medicii de familie. Informații despre aceste evenimente sunt transmise periodic prin newsletter, siteul www.amf-b.ro și prin mesaje SMS. Asteptăm în continuare propuneri și opinii din partea membrilor AMFB la adresa de e-mail office@amf-b.ro.

Calendar evenimente AMFB 2020:

  • 25 – 26 februarie – Conferința cu titlul Medicina de familie între teorie şi practică,la Hotel Caro ( str. Barbu Văcărescu nr. 164A, București).

Evenimentul este gratuit pentru membri SNMF (AMF și alte Asociații afiliate SNMF). Taxa de participare de 50 lei, doar pentru participanții care nu sunt membri SNMF. Taxa se va achita exclusiv la eveniment.

Detalii https://www.medichub.ro/evenimente/medicina-de-familie-intre-teorie-si-practica-id-118-cmsid-80

 

Vom anunța cât mai curând posibil noile date pentru evenimentele: