Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Alegeri Comitet Director AMFB – 19 mai 2015

Publicat la 27/04/2015   Secțiunea Noutăți

Conform deciziei Adunării Generale AMFB din luna februarie și datorită neîntrunirii cvorumului necesar (50%+1 din numărul membrilor cotizanți) în data de 23 aprilie 2015, alegerea Comitetului Director AMFB va avea loc în data de 19 mai 2015 orele 10-15 la Crystal Palace Ballrooms (harta), unde se va desfășura și manifestarea Medical Forum.

Programul se deschide la ora 9 iar urna de vot este pusă la dispoziție până la închiderea sesiunilor Medical Forum București, la ora 13.30.

Procedură: Participanții se vor valida la biroul de înregistrări, la secretariatul AMFB organizat în sala LONDRA, unde vor primi buletine de vot și vor semna de primire.

Pe buletinele de vot se găsesc numele candidaților la consiliul de conducere al AMFB. Rugăm sa bifați minim UN CANDIDAT, maximum NOUĂ CANDIDAȚI și să plasați buletinul în urna de vot.

Participarea dumneavoastră la alegeri ca electori nu este condiționată în niciun fel de participarea la sesiunile științifice.

Au drept de vot toți membri AMFB cu cotizația plătită la zi, pentru anul 2015.

 

Comisia Electorală a validat toate candidaturile pentru Comitetul Director al Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti.

Candidaţii sunt:

Cătălina PANAITESCU

Sandra Adalgiza ALEXIU

Rodica Narcisa TĂNĂSESCU

Marina Elena PÎRCĂLABU

Daniela ȘTEFĂNESCU

Ileana Anca EFRIM

Sever Cristian OANA

Daciana Ioana TOMA

Mircea Dan POPA

Alte noutati