Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Anunț Colegiul Medicilor – viza anuală și credite EMC

Publicat la 11/12/2016   Secțiunea Noutăți

Colegiul Medicilor din România și Colegiul Medicilor din Municipiul București reamintesc medicilor că pentru eliberarea vizei anuale este obligatorie prezentarea dovezii cumulării unui numar de 40 credite EMC/an sau 200 credite EMC în ultimii 5 ani.

Mai multe detalii la adresa: 

https://www.cmb.ro/noutati/20161128-puncte-emc-cerinta-obligatorie-pentru-eliberarea-vizei-anuale/

și

http://www.cmr.ro/new/index.php/2016/12/anunt-2/

 

Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov amintește membrilor săi următoarele:

– conform Deciziei nr 3/2015 a CMR, calitatea de membru a societăți medicale de specialitate și participarea la manifestările medicale organizate de aceasta aduc medicilor încă 10 credite EMC anual. Cu alte cuvinte, medicii de familie membri AMFB care participă la manifestările AMFB beneficiază de încă 10 credite EMC anual.

– AMFB organizează anual o serie de simpozioane lunare, cu acces gratuit și creditate cu aproximativ 4 credite EMC fiecare acordate membrilor participanți. De asemenea, AMFB organizează 2 conferințe anuale – Conferința Națională de Medicina Familiei, la sfârșitul lunii martie, creditată cu aproximativ 24 credite, și Conferința Regională “Medicul de Familie – Practician și Manager”, la începutul lunii decembrie, creditată cu aproximativ 12 puncte EMC. În luna iunie AMFB organizează Cursul Național URGEMED, creditat cu aproximativ 9 credite EMC. Cursuri gratuite sunt disponibile și pe platforma online www.formaremedicala.ro, creată sub egida Societății Naționale de Medicina Familiei, în care AMFB are calitatea de membru.

 

 

Alte noutati