Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Anunt important pentru colegii din Bucuresti – Ilfov

Publicat la 11/10/2018   Secțiunea Noutăți

Fundaţia Romanian Angel Appeal, cu susţinerea Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti- Ilfov, vă invită să participaţi la un eveniment de formare medicală (atelier de lucru) pentru creșterea nivelului de competenţe profesionale în abordarea copiilor cu tulburări de spectru autist.

Programa atelierului cuprinde atât aspecte teoretice – legate de definirea noţiunilor, simptomatologie, diagnosticare precoce și diagnostic diferențiat, intervenție terapeutică, evoluție și prognostic – cât şi aspecte practice privind implicarea medicilor de familie în identificarea cazurilor, trimiterea către medicii specialişti şi comunicarea cu pacientul şi familia.

Evenimentul durează 16 ore, de vineri după-amiază până duminică și este susținut de formatori care au ca specializare medicina de familie (Dr. Daniela Stefanescu si dr Marina Pircalabu).

Primul atelier va fi organizat în București perioada 16-18 noiembrie 2018, pentru minim 15 și maxim 20 de participanți.

Pot participa la eveniment medici de familie din București și județul Ilfov care au contract încheiat cu CAS/OPSNAJ și sunt acreditați la CMR.

Evenimentul este gratuit şi acreditat de Colegiul Medicilor din România, absolvenţii primind credite EMC. La finalul evenimentului, absolvenţii vor primi puncte EMC aferente şi câte o tabletă ce va fi utilizată în activitatea ulterioară a medicilor de familie.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe adresele de email cristina.enache@raa.ro sau iulia.sirbu@raa.ro.

Participanții vor primi din timp informaţii legate de locaţia evenimentului de formare şi agenda evenimentului.

Vă aşteptăm cu drag!

Descarca anuntul (PDF)

Alte noutati