Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Ascultă-ți medicul de familie, protejează-te!

Publicat la 23/09/2020   Secțiunea Noutăți

Asociația medicilor de familie București – Ilfov (AMFB) a deschis astăzi cea de-a XVI-a ediție a Conferinței sale anuale, cel mai mare eveniment dedicat medicilor de familie din România.

O dată cu deschiderea Conferinței, AMFB a lansat și o campanie dedicată pacienților, împreună cu Patronatul Medicilor de Familie București – Ilfov (PMFB).

 

„Pornind de la celebrul motto „Toți pentru unul, unul pentru toți!” am dat startul campaniei „Ascultă-ți medicul, protejează-te!” pentru a veni în sprijinul populației, cadrelor medicale, profesorilor și elevilor, precum și autorităților, privind pandemia de Covid-19.
Ne alăturăm organizațiilor profesionale care se adresează populației în această perioadă de imense provocări și lansăm o dată cu deschiderea Conferinței noastre anuale o campanie dedicată partenerilor noștri din activitatea de zi cu zi, pacienții noștri.
Sănătatea ta și a mea sunt în mâinile noastre, Ascultă-ți medicul de familie, doar așa viața poate continua în siguranță” a declarat președintele AMFB, dr. Sandra Alexiu.

 

„Cu lumina am dorit să evidențiem o normalitate care nu mai aparține normalului, contrastul dintre trecut și prezent. Filmând vineri noaptea am avut un sentiment ciudat să vedem Bucureștiul atât de gol.
Trebuie să învățăm să evoluăm, iar masca, igiena, distanța fizică fac parte din acest proces. Doar așa vom redescoperi bucuria fiecărui spațiu, dar și a fiecărei persoane cu care eram obișnuiți.
Purtăm mască pentru că suntem freelanceri, prețuim fiecare minut, ne pasă de cei din jur și astfel prețuim liber-profesioniștii din orice domeniu” au declarat Adrian și Mihai Pîrcălabu, realizatorii celor două clipuri.

 

Asociația medicilor de familie București – Ilfov își propune să desfășoare activități de interes comunitar, având ca scop crearea şi dezvoltarea cadrului organizatoric necesar pentru promovarea intereselor profesiei de medic de familie, pe plan ştiinţific, legislativ, juridic şi economic, pentru dezvoltarea unor raporturi instituţionalizate cu autorităţile publice, cu alte organizaţii similare din ţară şi străinătate, cu societatea civilă.

 

Cifre relevante ale Conferinței:
• 2200 de medici înscriși
• 120 de vorbitori
• eveniment exclusiv virtual
• cinci zile de lucrări (conferință și cursuri)
• două săli virtuale în paralel
• 7 invitați din afara României
• 4 keynote speakeri
• 2 clipuri de campanie pentru pacienți și un clip de conferință

Alte noutati