Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Atelier “Gestionarea relației medic-pacient” – 21 martie 2014

Publicat la 05/03/2014   Secțiunea Ateliere AMF-BNoutăți

AMF-B organizează vineri, 21 martie 2014, între orele 14-16, atelierul dedicat medicilor rezidenți și medicilor specialiști aflați în primii 5 ani după promovarea examenului de specialitate în medicina familiei cu tema “Gestionarea relației medic-pacient“.

 

Atelierul va avea loc la sediul AMF-B din Str. Ionel Perlea nr. 10, București și va fi susținut de Dr. Cristian Sever Oana, medic primar MF, medic formator MF.

 

Atelierele sunt o modalitate interactivă și plăcută de a învăța în grupuri mici lucruri practice, noutăți din domeniul de interes al medicului de familie. Susținute de un medic de familie practician, instructor-formator de medicina familiei acreditat, atelierele au cel mult 25 de participanți și oferă posibilitatea unei mai bune comunicări și însușiri a noțiunilor prezentate.

 

Blog Dr. Cristian Sever Oana http://medicinaevolutionista.wordpress.com/

 

Participarea la atelier este scutită de taxa de participare pentru medicii rezidenți de medicina familiei și medicii specialiști aflați în primii 5 ani după promovarea examenului de specialitate în medicina familiei.

 

Înscrierea se face până pe 19 martie 2014 la adresa de e-mail office@amf-b.ro menționând numele atelierului, numele medicului care dorește să participe și un număr de telefon pentru confirmare.

 

 

Alte noutati