Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Atelier “Tehnici de recoltare a probelor biologice în practica medicului de familie. Acuratețea rezultatelor analizelor și factorii perturbatori” – 26 iulie 2013

Publicat la 15/07/2013   Secțiunea Ateliere AMF-B

Din experiența noastră, un mare număr de probe de laborator nu pot fi utilizate sau rezultatele nu au acuratețea necesară deoarece proble de laborator nu sunt recoltate corect sau pacienții nu sunt suficienți instruiți în acest sens. De aceea am conceput un atelier practic pentru clarificarea acestor aspecte.

Asociația Medicilor de Familie – București și Grupul Medical Romgermed au deosebita plăcere de a vă invita la Atelierul “Tehnici de recoltare a probelor biologice în practica medicului de familie. Acuratețea rezultatelor analizelor și factorii perturbatori.” ce va avea loc la sediul din Str. Ionel Perlea, nr. 10, Sector 1, București.

Atelierele sunt programate la următoarele date:

 

  • vineri 28 iunie 2013, începând cu ora 09.00,
  • vineri 19 iulie 2013, începând cu ora 09.00,
  • vineri 26 iulie 2013, începând cu ora 09.00.

 

Precizăm ca atelierele au același conținut și se repetă pentru ca un număr mare de medici de familie să poată accesa această tema.

Atelierele sunt creditate cu 5 credite de către CMR. Participarea la acest Atelier este gratuită, iar înscrierile pot fi făcute – în funcție de data la care preferați să veniți la atelier, pe adresa de e-mail office@amf-b.ro .

Acceptăm un număr maxim de 20 de participanți, prin urmare vă rugăm să vă înscrieți cât mai repede.

Formatorul este Dr. Mihaela Udrescu , medic de familie, instructor formator. Alături de domnia sa și de reprezentanți ai Laboratoarelor Romgermed, vor fi dezbătute tehnici de îmbunătățire a cunoștințelor medicilor de famile în recomandarea recoltării corecte a probelor de laborator; cum pot fi dezvoltate abilitățile în corelarea informațiilor clinice-paraclinice pentru o decizie terapeutică adecvată și cum poate fi îmbunătățită comunicarea medic de laborator-medic de familie în beneficiul pacientului.

Alte noutati