Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

“Clauzele suplimentare” pentru membrii organizatiilor MF au fost finalizate!

Publicat la 11/08/2016   Secțiunea Noutăți

Dragi colegi, 

“Clauzele suplimentare” pentru membrii organizatiilor MF au fost finalizate!

Dupa doua zile / runde a cate 4 ore de negocieri dificile la CASMB, pe 26 si 27 iulie, am reusit sa finalizam Clauzele suplimentare la care furnizorii au dreptul conform Art. 4, litera d) din Contractul-cadru.

Aceste clauze suplimentare au fost stabilite ca urmare a centralizarii propunerilor venite de la membrii organizatiilor si au fost negociate de reprezentantii AMFB (dr. Rodica Tanasescu) și PMFB (dr. Marina Pircalabu) pentru membrii organizatiilor respective. Prin urmare, aceste clauze vor aparea doar in contractele de furnizare de servicii medicale dintre CASMB si cabinete ale caror titulari sunt membrii de drept ai AMFB, PMFB (cu cotizatia achitata la zi).  

Merita sa mentionam ca initial CASMB a propus 39 de clauze. Organizatiile noastre au propus alte 20 de clauze. In cele 8 ore de negocieri au fost discutate in detaliu toate cele 59 de clauze. In final au fost agreate 31 de clauze suplimentare, dintre care circa 17 dintre cele propuse initial de CASMB si 14 dintre cele propuse initial de organizatiile noastre.

Descarcă document Clauze_suplimentare_membri_AMFB_PMFB_2016

Dupa incheierea negocierii am transmis CASMB lista nominala a membrilor cu cotizatia achitata pana in ziua de 30 iunie  a.c. pentru a introduce clauzele suplimentare negociate doar in contractele membrilor cotizanti.

Va rugam sa ne informati prompt daca veti observa ca aceste “Clauze suplimentare” (negociate pentru membrii organizatiilor MF) se regasesc in contractul cabinetelor medicilor care nu sunt membri AMFB sau PMFB cu cotizatia la zi pentru a putea interveni.

Contractele membrilor organizatiilor MF contin capitolul “Alte clauze” care cuprinde cele 31 de articole suplimentare (Art. 23 – Art. 53).  

Pt ca intre CAS Ilfov si MF exista o veche relatie de colaborare dovedita inclusiv prin  gasirea de solutii ori de cate ori riscau sa apara situatii tensionate, s-a considerat ca nu este necesara negocierea de clauze suplimentare pentru MF din jud. Ilfov. Acest lucru a fost confirmat de medici de familie din jud Ilfov. 

Comitetul Director

Alte noutati