Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Concurs de fotografie cu tematică medicală

Publicat la 26/03/2008   Secțiunea Noutăți

Asociația Medicilor de Familie Bucuresti (AMF-B) lansează la 1 aprilie 2008 concursul de fotografie cu tematică medicală în „Jurnalul Medicului de Familie”, revista Asociației.

Regulamentul concursului de fotografie cu tematică medicală

 

Data de începere a concursului este 1 aprilie 2008. 

Acest concurs este deschis oricui doreste sa participe, indiferent de vârsta, ocupatie, statut social, sex sau nationalitate.

Nu pot participa la concurs membrii consiliului de conducere al AMFB, precum si rudele pâna la gradul IV sau sotii/sotiile acestora.

Concursul are tema «fotografie cu tematica medicala».

Fotografiile trebuie sa fie originale, realizate de concurenti, sa nu mai fi aparut vreodata în mass-media si sa nu mai fi concurat într-o competitie similara. Concurentii trebuie sa poata face dovada faptului ca lucrarile inscrise in concurs le apartin. Orice fotografie sau imagine însusita în mod ilegal va fi scoasa din concurs. AMF-B nu isi asuma raspunderea pentru astfel de fotografii.

Fotografiile participante, indiferent de categoria aleasa, nu vor promova sexul, violenta, discriminarea etnica sau sociala. Fotografiile care vor încalca aceasta conditie vor fi respinse automat de catre juriu.

Orice concurent poate trimite un numar nelimitat de fotografii, alb-negru si/sau color, în format digital. Fotografiile digitale vor fi în format JPEG sau formatul original, cu rezolutia minima de 1600×1200 pixeli. Vor fi acceptate operatiuni de retus si corectie de culoare/luminozitate/contrast, dar nu vor fi admise fotomontajele.

Fotografiile participante la categoriile alb-negru şi color vor fi trimise prin e-mail, la adresa office@amf-b.ro fiind insotite de datele de contact ale autorului: nume, prenume, denumirea cabinetului, adresa cabinetului, gradul medicului, telefon de contact

Nu impunem o anumita compozitie a fotografiei. Acestea pot contine persoane sau obiecte cu specific medical, medici sau pacienţi, aparatura utilizata in medicina de familie, dar este de dorit ca fotografiile sa ilustreze pe cat posibil principiile medicinei de familie.

Data limita de inscriere pentru prima etapa este de 1 iulie 2008 (data mesajului e-mail).

Fotografiile trimise vor fi validate, sortate si arhivate de catre Organizator si vor fi puse la dispozitia unui juriu stabilit de catre Organizator.

Juriul va desemna fotografiile câstigatoare.

Câstigatorii vor fi contactati telefonic în vederea înmânarii premiilor. De asemenea, lista câstigatorilor va fi publicata pe pagina de web a Asociatiei.

Cele mai bune fotografii vor aparea in numerele viitoare ale Jurnalului Medicului de Familie din anul 2008.

Fotografiile trimise la concurs, indiferent daca au fost respinse, admise si/sau premiate nu se înapoiaza expeditorilor/autorilor. Ele raman in proprietatea AMFB.

Dreptul exclusiv de utilizare a fotografiilor premiate apartine AMFB.

Concurentii poarta întreaga raspundere asupra fotografiilor trimise la concurs. Acestia trebuie sa se asigure ca fotografiile respective nu încalca dreptul persoanelor la proprietate fizica sau intelectuala, la propria imagine sau la intimitate. Simpla înscriere la concurs înseamna asumarea si acceptarea constienta a oricaror consecinte ce pot decurge din publicarea fotografiilor respective. AMF-B nu poate fi, sub nici o forma, facuta responsabila pentru aceste consecinte.

AMF-B nu isi asuma responsabilitatea în cazul efectuarii unor expedieri gresite (electronic) de catre concurenti si pentru eventualele deteriorari survenite asupra trimiterilor electronice (e-mail).

AMF-B îsi rezerva dreptul de a decide unilateral modificarea perioadei de desfasurare a concursului, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului prin intermediul Jurnalului Medicului de Familie; de asemenea, AMF-B poate decide oricand intreruperea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

AMF-B îsi rezerva dreptul de a folosi numele si adresele câstigatorilor în actiuni de PR/reclama (TV, audio, presa, materiale promotionale, outdoor).

Nici unul dintre premii nu poate fi modificat, schimbat, transformat sau convertit în bani.

AMF-B va acorda premii in fiecare trimestru al anului 2008. Premiul consta in mica aparatura pentru cabinet, in valoare de cca 200 de euro.

Alte noutati