Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Conferința de Medicina Familiei – 23-26 septembrie 2020

Publicat la 31/08/2020   Secțiunea Conferințe AMF-BNoutăți

Dragi colegi,

Vă mulțumim tuturor pentru răbdarea cu care ați așteptat să primiți noi informații despre Conferința de Medicina de Familie, cu participare internaționalăEchilibrul delicat între știință, artă și comunicare” și pentru sprijinul constant pe care ni l-ați oferit în această perioadă.

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că în perioada 23-26 septembrie 2020, va avea loc cel mai amplu eveniment medical dedicat medicului de familie și se va desfășura exclusiv online pe site-ul www.conferintemf.ro. La finalul conferinței, în data de 27 septembrie 2020, folosind aceeași înregistrare, veți putea participa la două cursuri post-conferință creditate separat cu punctaj EMC.

Precum bine știți, Medicina Familiei este o specialitate deosebită. Ea circumscrie o mulțime de teme și subteme medicale, dar și numeroase noțiuni nemedicale și care la o primă vedere nu ar fi necesare în studiu.

Cu toate acestea, în practica noastră ne lovim de ele zilnic și am considerat că este corect să fie aduse într-o conferință de o asemenea anvergură. La noi nu veți găsi secțiuni clar delimitate de patologie, ci mai degrabă probleme interdisciplinare, fiindcă pacientul cu multiple patologii este centrul activității noastre, dar tot în centru stau și omul sănătos și vârstnicul care are nevoie de îngrijiri speciale și copilul sănătos a cărui creștere o urmărim constant și gravida care nu este bolnavă, dar constituie o categorie aparte.

Prin urmare, o conferință de medicina familiei pune în discuții teme deopotrivă de boală și sănătate, de medicină și comunicare, de om sănătos și bolnav. Iar pentru că medicul de familie este și manager, e nevoie să ne adresăm lui și în această calitate.

Cu o astfel de linie directoare, Conferința adună personalități din lumea medicală, în primul rând medici de familie, care fie sunt membrii catedrelor, fie sunt instructori-formatori cu experiență îndelungată în formarea adultului, atât a colegilor medici specialiști și primari, cât și a medicilor rezidenți.

În al doilea rând, numeroși colegi din alte specialități răspund invitației noastre de a conduce dezbateri sau a prezenta teme de interes. Cardiologi, infecționiști, interniști, chirurgi, diabetologi, pediatri, neurologi, otorinolaringologi, radiologi, urologi, ne adunăm cu toții în același creuzet. Fiecare dintre speakerii noștri este o personalitate în lumea medicală și ne onorează cu prezența.

Nu în ultimul rând, invitații noștri vor intra cu familiaritate în casele și inimile noastre, într-o atmosferă de colegialitate și bună practică.

Și cum în online aproape totul este posibil, fiți alături de noi pentru a afla ce surprize v-am mai pregătit!

Fiți bineveniți!

Dr. Sandra Alexiu

 


 

Conferința de Medicina Familiei, cu participare internațională – ediția a XVI-a
Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare
23-26 septembrie 2020
EVENIMENT ONLINE – www.conferintemf.ro

27 septembrie 2020 – Cursuri post-conferință

 

Conferința de Medicina Familiei este organizată de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) în parteneriat cu Logos Consult și Data Center Solutions.

 

Conferința beneficiază de 24 credite EMC acordate de Colegiul Medicilor din România.

În ziua de 27 septembrie vă invităm să participați, păstrând aceeași înregistrare, la două CURSURI post-conferință. Cursurile sunt creditate separat, astfel încât participarea la ambele manifestări vă poate asigura 31 de credite (24 de conferință, 3 și 4 de curs).

 

Apăsați aici pentru siteul conferinței unde vă puteți înregistra online!

 

Participanții la conferință vor beneficia de:

  • Sesiuni Keynote Speaker – invitați din Germania, Norvegia, Australia și România
  • Sesiuni cu tematică diversă
  • Sesiuni interactive organizate de grupurile de lucru din SNMF
  • Dezbateri
  • Cursuri post-conferință

 

Program_CMF_2020 / Program_Cursuri_CMF_2020/ Taxă participare / Formular înscriere / Ghidul participantuluiInformații pentru speakeri

Alte noutati