Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Conferință de Somnologie Pediatrică “Sindromul de apnee în somn – o patologie de graniță”

Publicat la 13/05/2016   Secțiunea Noutăți

Stimați colegi,
 
Redăm mai jos invitația doamnei Dr. Mihaela Oros, Președinte “Asociația pentru Tulburările de Somn la Copii și Adolescenți”:
 
În numele Comitetului Științific și al Comitetului Organizatoric am deosebita plăcere și onoare să vă invit la cea de-a 3-a Conferință de Somnologie Pediatrică “Sindromul de apnee în somn – o patologie de graniță”, care va avea loc în perioada 3 – 4 iunie 2016, la București.
Într-o abordare multidisciplinară, în cadrul conferinței se vor aborda teme legate de identificarea problemelor de somn cat si complicatiile acestora: metabolice, respiratorii, neurologice, psihiatrice, atât la copii cât și la adulți. Programul manifestării cuprinde lucrări în plen cât și un workshop cu aplicații practice “Noțiuni de bază în identificarea și monitorizarea pacientului cu tulburări de respirație în timpul somnului“.
Evenimentul își propune să aducă un echilibru între nevoile didactice și practice, între investigațiile specifice (pulsoximetrie, actigrafie, poligrafie, polisomnografie) și cunoștințele teoretice.
Ne bucurăm să onorați această invitație și să împărtășiți cu noi din experiența dumneavoastră.
Dr. Mihaela Oros
Președinte “Asociația pentru Tulburările de Somn la Copii și Adolescenți”
 
 

Data limită înregistrare cu taxă redusă
20 mai 2016

 

 

 

Alte noutati