Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Conferința „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” – Medicul de familie – practician și manager

Publicat la 18/11/2021   Secțiunea Conferințe AMF-BNoutăți

Asociaţia Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) şi Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov (PMFB), mereu alături unii de ceilalți, așa cum v-au obișnuit, au deosebita plăcere să vă invite la Conferinţa „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” – Medicul de familie – practician şi manager, care se va desfăşura în perioada 9-11 decembrie 2021, ONLINE.

Aşteptăm cu drag să ne împărtăşim unii altora eforturile muncii de cabinet şi nu numai, cu speranţa revenirii la o viaţă normală, plină de sănătate pentru noi toţi şi pacienţii noştri, dar şi concluziile trase după al doilea an al acestei experienţe de nedorit, infecţia cu virusul SARS-CoV-2.

Ca în fiecare an, evenimentul îşi propune să aducă în prim-plan teme ştiinţifice interesante, adaptate momentului dar şi specialităţii noastre, alături de subiecte patronale de actualitate, prezentate într-un mod cât mai atractiv, care sperăm să vă stârnească interesul.

Vor fi prezentări specifice nouă, practicienilor din medicina de familie, la fel de interesante cum v-am obişnuit, cu sesiuni interactive, cazuri clinice şi invitaţi de calibru. Ne vom strădui să fim vocea tuturor celor care nu au curaj să spună lucrurilor pe nume, să își sprijine colegii, să îi plângă pe aceia dintre noi care nu mai sunt sau nu mai pot, să îi ajute să se integreze pe cei care abia acum sunt la grila de start a carierei lor.

Vom încerca să fim liantul celor care rămân în această profesie nobilă și vom continua să fim susţinătorii drepturilor pacienților noștri, de oricare vârstă, așa cum am fost întotdeauna.

Vă așteptăm așadar lângă noi, cu aceeași bucurie a revederii!

Dr. Sandra Alexiu – Președinte AMFB
Dr. Gheorghe Alexandrescu – Președinte PMFB

 


 

9-11 decembrie 2021
Conferința „Zilele Medicale dr. Mircia Iorga” – Medicul de familie – practician și manager

ediția a X-a / eveniment online
în curs de creditare CMR
în curs de creditare OAMGMAMR filiala Municipiului București

Înregistrarea la eveniment se va face prin achitarea taxei de participare și ulterior prin completarea formularului de înscriere.

Mai multe informații găsiți pe site-ul dedicat conferinței https://mfpm.ro

Alte noutati