Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Din programul Conferinței Naționale…

Publicat la 12/03/2014   Secțiunea Noutăți

Pentru înscriere vă invităm să vizitați siteul conferinței, apăsând aici.

 

Miercuri, 26 martie, începem în forță de la ora 10 cu trei dezbateri pe temele e-Sănătate, noile reguli ale contractului cu casa de asigurări de sănătate dar și Grupul Tinerilor Medici de Familie. De la ora 16:30 deschidem oficial a X-a ediție a Conferinței Naționale de Medicina Familiei !

Joi și vineri programul se va desfășura cum deja ne-am obișnuit de anul trecut în paralel în cele trei săli ale conferinței.

Sala Praga rămâne cea dedicată atelierelor interactive cu cel mult 25 de participanți, unde ne așteaptă medicii formatori Marina Pîrcălabu, Ileana Efrim, Valeria Herdea, Daniela Ștefănescu, Rodica Tănăsescu, Doina Mihăilă, Camelia Bakri, Anca Bălan, Daciana Toma, Cristina Isar, Dorica Sănduțu, Gindrovel Dumitra, Cristian Sever Oana și psih. Melinda Boroș.

Vom reveni cu detalii despre ateliere în mesaje speciale în zilele următoare ! Pentru a nu rata mesajele noastre, vă rugăm abonați-vă la newsletterul AMF-B (în partea dreaptă pe prima pagină).

Sala Viena va găzdui sesiunile dedicate problemelor cardiovasculare, neurologice, musculo-scheletale, celor de sănătate mintală și afecțiunilor pielii și mucoaselor cu lectori renumiți pe care îi vom anunța de asemenea în zilele următoare.

Sala Roma va găzdui joi și vineri sesiunile dedicate afecțiunilor digestive, respiratorii, renale și îngrijirilor paliative, susținute de lectori cu experiență în domeniu despre care veți afla amănunte în newsletterele viitoare. Tot sala Roma va găzdui sesiuni dedicate îngrijirii sugarului și copilului precum și vaccinării ! Ușor de bănuit, printre lectorii acestor sesiuni se vor afla membrii Grupului Național de Vaccinologie al SNMF dar și ai Comitetului Național de Vaccinologie al Ministerului Sănătății, precum și alți lectori renumiți cu experiență în problemele sugarului și copilului.

Joi seara invităm toți participanții la cocktailul oferit de organizatori, unde ne vom relaxa împreună și ne vom cunoaște mai bine după o zi plină de știință.

Vineri seară doritorii pot participa la seara festivă unde ne vom delecta cu un spectacol deosebit, muzică live și dans, cină și tombolă cu premii. Locurile sunt limitate iar accesul se va face doar pe baza tichetului (150 lei/persoană, detalii mai jos).

Sâmbătă începem programul la ora 10 cu sesiunile de comunicări originale și, în paralel, cu atelierele interactive din Sala Praga.

Lucrările celei de-a X-a ediții, jubiliare, a Conferinței Naționale de Medicina Familiei organizată de AMFB și SNMF se vor încheia sâmbătă după amiază.

 

Anunțuri importante CNMF 2014 !

Secretariatul Conferinței se deschide miercuri, 26 martie, la ora 9.00 și va rămâne deschis permanent.

Prima dezbatere a Conferinței începe miercuri 26 martie de la ora 10.

Deschiderea oficială, cu invitați special și presa, are loc tot miercuri, de la ora 16:30

Cocktailul oferit de organizatori tuturor participanților la Conferință are loc joi 27 martie, de la ora 19

Seara festivă este programată pentru vineri 28 martie, dupa închiderea lucrărilor. Accesul la seara festivă este disponibil doar doritorilor care achită taxa de participare de 150 lei / persoană (inclusiv pentru însoțitori). Locurile sunt limitate din cauza capacității sălii – vă rugăm să vă rezervați locul din timp !

Taxa pentru seara festivă se poate achita direct la sediul AMFB sau prin ordin de plată în contul AMFB numai dupa confirmarea telefonică a rezervării locului, la telefonul AMFB 021 314 95 71, zilnic între orele 9 – 15.

Vom reveni cu alte amănunte legate de desfășurarea Conferinței. Pentru a nu rata mesajele noastre, vă rugăm abonați-vă la newsletterul AMF-B (în partea dreaptă pe prima pagină).

 

Pentru înscriere vă invităm să vizitați siteul conferinței, apăsând aici.

 

Alte noutati