Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

În luna mai, vă așteptăm în prima săptămână la Medical Forum (4-5 mai, Crystal Palace Ballrooms)

Publicat la 24/04/2017   Secțiunea NoutățiSimpozioane AMF-B

În luna mai simpozionul AMFB cedează locul pentru Medical Forum, care se va desfășura pe 4 și 5 mai 2017 la Crystal Palace Ballrooms – sala Roma. 

Participarea la Medical Forum este gratuită pentru membrii AMF-B.

Medicii care nu sunt membri AMF-B vor achita taxa de participare de 40 lei.

Înscrierea se face pe loc, la secretariatul evenimentului, însă pentru a asigura detaliile logistice necesare vă adresăm rugămintea să vă anunțați participarea la evenimente@pharmabusiness.com.ro sau telefon: 0756.111.274

Medical Forum este rodul cooperării dintre SNMF și PharmaBusiness pentru a realiza 10 evenimente regionale pe parcursul unui an și a oferi medicilor de familie și asistentelor generaliste oportunitatea de a discuta cu autorităţile de profil şi personalităţi din domeniu subiectele fierbinţi pentru specialitate. 

Pe 4 și 5 mai AMFB vă invită în București să ne dăm întâlnirea lunară în cadrul Medical Forum București. De asemenea PMFB vă așteaptă la Ora Patronatului tot în cadrul Medical Forum în luna mai.

La standul AMFB vă va aștepta Angela Cojocaru astfel încât vă puteți achita și cotizația anuală la AMFB și PMFB și taxa de participare la Cursul Național URGEMED din luna iunie. 

Program eveniment

Alte noutati