Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

La Mulți Ani 2014 !

Publicat la 01/01/2014   Secțiunea Noutăți

Dragi prieteni, 

Se cuvine ca, la final de an, când încercăm bilanțuri, să ne gândim cu mulțumire la ce am realizat, iar nerealizările să ne provoace în plus pentru viitor.

Poate pentru mulți n-a fost un an grozav, privind în ansamblu.  Noi credem că în 2013, deși a fost mai greu decât am crezut, am adăugat încă o filă la istoria specialității noastre și la prestigiul care ni se cuvine.

Mulți colegi de-ai noștri sunt în diferite litigii cu casele de asigurări, cu DSP-ul, cu alți colegi, cu proprietarii spațiilor, cu media obsedată de doctori… Din fericire, am reușit să aflăm de  multe din toate acestea, ne-am mobilizat în AMFB, am luat poziție în mod oficial, cu scopul de a ne sprijini colegii și specialitatea. Am fi putut să aflăm și mai repede și poate și de alte necazuri, dacă am fi comunicat mai bine unii cu alții…

Stă numai în puterea noastră să strângem rândurile și să fim mai eficienți. Din fericire trăim în era informației și tehnologia modernă ne poate ajuta să comunicăm rapid, adică să luăm legătura unii cu alții, să facem schimb de informații, să ne dăm feedback. Împreună putem fi puternici, dacă acceptăm să ne deschidem către o comunicare mai bună.

Pentru alți colegi a fost un an bun, au existat investiții, profit, realizări profesionale, articole publicate, postere, prezentări la conferințe, participări la evenimente profesionale deosebite… Noi toți suntem recunoscători celor care ne-au împărtășit experiențele lor minunate, ne-au dat ocazia să ne bucurăm alături de ei, ne-au făcut optimiști și ne-au dat speranța că putem și noi într-o zi…

Pentru noi toți a fost un an plin de speranță că se poate schimba ceva în veșnicul război în care suntem de câțiva ani încoace, pentru cucerirea independenței noastre profesionale și a respectului față de specialitatea pe care ne-am ales-o. În acest an, după ani de insistențe, memorii, petiții, audiențe, încrâncenări, false dialoguri, în sfârșit am dobândit dreptul la negociere, pe care sperăm să îl fructificăm pe măsura luptei duse pentru a-l obține! 

Să punem deci în balanță, fiecare dintre noi, dar și toți împreună: ce avem, ce am pierdut, ce ne dorim și pentru ce avem de luptat! Și-apoi uniți să facem balanța să se încline de partea medicinei de familie!

Noi și numai noi putem da imaginea corectă și locul cuvenit medicinei de familie. 

Noi și numai noi putem dovedi că se poate.

Noi și numai noi putem dovedi că medicina de familie este o valoare neprețuită pentru orice societate civilizată.

Să fim sănătoși, să ne  respectam pe noi înșine și să fim înconjurați de cei dragi, să dăruim cu generozitate pentru ca bunăstarea sa ne urmeze, să reușim să fim prieteni și să prețuim valorile adevărate pe care le avem, să fim sănătoși, să iubim ca să fim iubiți și să avem motive să ne bucurăm.

Vă mulțumim  că datorită vouă reușim să rămânem aici!

Să avem cu toții parte de un an rodnic!

 

^

O^O

O^O^O

O^O^O^O

^^^^^^^^^^

||

 

~~~

 

Alte noutati