Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Lansare acces preferențial GUIDELINES ONLINE

Publicat la 27/03/2021   Secțiunea Noutăți
UPDATE – ULTIMA ZI CU TARIF PREFERENȚIAL – 15 iunie 2021

 

     Dragi colegi,
     Astăzi se împlinește o dorință mai veche a noastră. În urmă cu mult timp, aproape un an, am demarat discuțiile privind facilitarea accesului la o colecție importantă de ghiduri și protocoale utile medicului de familie. Wonca a pus la dispoziție printr-un parteneriat accesul cu o taxă redusă medicilor de familie. 
     Am luat legătura cu cei din Marea Britanie și am reușit după un proces care a durat ceva timp, să obținem și noi o reducere suplimentară pentru medicii din România.
     Astăzi acest parteneriat devine realitate. A fost creat un site unde medicii români pot intra, își crează un cont, achită taxa pentru un an (40 de lire sterline în loc de 60 de lire sterline) și au acces la:
 • versiunea electronică full text la GuidelinesGuidelines in Practice, and Guidelines for Nurses
 • la actualizări permanente la algoritmii și protocoalele utilizate de colegii noștri din UK, publicate de NICE și alte organizații profesionale
 • scheme clare, prietenoase, în format ușor de utilizat
 • articole full text evidence-based despre implementarea ghjidurilor și protocoalelor
 • module de learning pentru cine este interesat să parcurgă în limba engleză,
 • webinarii la solicitare (on demand) suținute de vorbitori de top
     Pagina de acces la Guidelines poate fi accesata printr-un simplu CLICK AICI. Mai jos procedura de logare și înscriere!
Vă mulțumim și vă asteptăm în număr cât mai mare!
Echipa AMFB

 

     Clinical guidelines summarised for family doctors—discounted access for AMFB members

At AMFB we are keen to support our members in implementing best practice which is why we have partnered with the medical publishers of Guidelines.co.uk to give our members discounted access to over 300 clinical guideline summaries online.
MGP a renowned multi-channel, medical publisher of more than 25 years heritage, bring you an exclusive subscription offer to Guidelines.co.uk. Published for more than 23 years Guidelines is used extensively in the UK as a trustworthy educational resource aiding best practice and care. Now you can keep up to date with more than 300 concise summaries of the latest clinical guidance from NICE and other professional bodies.
Guidelines is used by over 29,000 family doctors in the UK to support evidence-based care of their patients and over 80,000 healthcare professionals in the UK use Guidelines.co.uk to inform their patient management and ensure they are always implementing best practice. The guidelines have been summarised specifically for family doctors and the collection covers all major conditions encountered in your daily practice. The summaries are presented in a clear, easy to use format, and include flow charts and algorithms that summarise the guidance for quick reference. This gives you an evidence-based pathway to follow, ensuring you are always implementing best practice.
Access to Guidelines.co.uk includes over 80 free Continuous Professional Development (CPD) modules on Guidelines Learning. You can earn CPD credits for the modules you complete, and your certificates and learning credits will be automatically stored in your CPD tracker. 

     Family doctors say that they use Guidelines.co.uk regularly because: 
 • ‘it helps to ensure I stick to best practice’
 • ‘Guidelines gives one confidence in guiding investigations and treatment’
 • ‘it’s a quick reference, Guidelines is much easier to read and refer to during consultations than the actual NICE guidelines’.
Now AMFB members can use Guidelines.co.uk and save 33%. 
To take advantage of this offer, and save 33%, visit HERE 
Your subscription offer includes:
 • 12 months access to Guidelines.co.uk 
 • Access to over 300 approved summaries of primary care clinical guidelines
 • Access to the Guidelines App—for use on the go without internet connection
Subscribe today—visit https://account.guidelines.co.uk/subscribe?sourcecode=GLNDAMFB3

 

PROCEDURĂ LOGARE ȘI ÎNSCRIERE
     Peste 300 de medici de familie din toată țara și-au exprimat dorința de a achiziționa un abonament digital la Guidelines.
     Acest abonament nu este dedicat doar medicilor de familie, el poate fi accesat de orice medic din România care dorește mai multă informație la zi. Informația este furnizată în limba engleză.
     Colegii din conducerea Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov (AMFB) dăruiesc cu drag tuturor colegilor din toate specialitățile această oportunitate.

webguidelines

Pentru a obține abonamentul pentru 12 luni la Guidelines cu un preț special, vă rugăm să accesați pagina special creată împreună cu AMFB AICI.
Există câțiva pași simpli pe care îi urmați pentru a crea un cont și a obține accesul la ediția online.
 • O dată ce ați accesat linkul transmis, veți intra pe pagina Guidelines creată special în urma parteneriatului cu AMFB 
 • Pe această pagină veți găsi cuvântul introductiv și sigla noastră.
 • Dacă mergeți cu mausul în josul paginii veți putea observa imaginea următoare, unde vă rugăm să alegeți țara (Romania) și accesul digital pentru un an cu tariful redus

1

În pasul urmator dați click pe PROCEED TO CHECKOUT

2

Vi se va solicita o adresă de mail pentru crearea unui cont. Alegeți „I am a new customer” si apoi mergeți la pasul următor.

3

     În pasul următor vă veți crea un cont pe site, completând datele voastre, vă alegeți o parolă sau o acceptați pe cea sugerată automat și pe care browserul  o va ține minte.
     O parolă puternică are litere mici, litere mari, cifre și caractere speciale (de exemplu & % @ # $).
     Dupa ce ați completat rubricile, mergeți mai departe, pașii următori se referă la plata abonamentului pe un an (echivalent a 40 de lire sterline, plată pe care o veți efectua cu cardul). 
     Vă recomandăm să folosiți cardul cabinetului, deoarece abonamentul la reviste de specialitate, ca și participările la conferințe sunt cheltuieli deductibile, fiind sunt efectuate în scop profesional, atât pentru voi cât și pentru asistenții medicali.
     În cele din urmă, după confirmarea plății, veți primi pe mail un răspuns de confirmare și codul de acces la Guidelines.
     Având în vedere că v-ați creat un cont, de fiecare dată când doriți să accesați ghidurile, vă logați în cont cu parola salvată.

4

Alte noutati