Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Lansare de carte medicală, 30 martie – “Diagnosticul clinic în ambulatoriu”

Publicat la 30/03/2017   Secțiunea Noutăți

Cartea poate fi achiziționată online la adresa: http://www.all.ro/carte/diagnosticul-clinic-in-ambulatoriu.html

Lansare de carte medicală Editura ALL, 30 martie: „Diagnosticul clinic în ambulatoriu”, de Sever Cristian OanăIon Bruckner și Adriana Gurghean

București, 29 martie, 2017: „Diagnosticul clinic în ambulatoriu”, de Dr. Sever Cristian Oană, Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner și Dr. Adriana Gurghean, Editura ALL, 2017, este un volum adresat medicilor care lucrează în ambulatoriu și un excelent instrument de învățare pentru medicii rezidenți, care se confruntă cu o multitudine de cazuri clinice, de competența unor specialități medicale diferite.

Editura ALL și MedLibris (www.medlibris.ro) vă invită joi, 30 martie, ora 18.30, la Crystal Palace Ballrooms, București, Sala Roma, în cadrul Conferinței Naționale de Medicina Familiei – ediția a XIII-a, să participați la evenimentul de lansare a volumului „Diagnosticul clinic în ambulatoriu”, de Dr. Sever Cristian Oană, Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner și Dr. Adriana Gurghean.

Invițați:

Dr. Cristian Sever Oană, autor al volumului

Dr. Rodica Tănăsescu, Președinte al Societății Naționale de Medicina Familiei

„Confruntați cu o suferință din afara specialității lor, medicii vor putea, cu ajutorul acestei cărți, să se poată orienta și să stabilească cu acuratețe un diagnostic care să-i dea pacientului șansa să ajungă unde trebuie. Pentru medicii de familie aceasta este pâinea de zi cu zi, iar de multe ori, din cauza izolării geografice, trebuie să poată iniția ei înșiși tratamentul care salvează bolnavul. De asemenea, cartea poate fi un excelent instrument de învățare pentru medicii rezidenți, deoarece nu este o simplă listă de diagnostice diferențiale.

Scopul acestei cărți este de a oferi medicului care lucrează izolat în ambulatoriu posibilitatea de a stabili un diagnostic clinic cât mai precis, cu mijloace tehnice reduse și în condițiile în care vede rar anumite tipuri de boală”, explică Dr. Sever Cristian Oană, unul dintre cei trei autori ai cărții.

Despre autori.

Dr. Sever Cristian Oană este medic primar de medicină de familie, instructor formator și autor al cursurilor Hiperplazia Benignă de Prostată, membru al Senatului Societății Naționale de Medicină a Familiei (SNMF) și membru al comisiei juridice a Colegiului Medicilor București (CMB). Începând cu anul 2006 este membru al Consiliului de Administrație al Asociației Medicilor de Familie din București (AMFB).

Prof. univ. Dr. Ion Bruckner, medic primar, profesor universitar de cardiologie și medicină internă, este absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie, București.

Activitatea științifică a Prof. Univ. Dr. Ion Brukner constă în sute de articole publicate în reviste de specialitate, în special pe tema cardiologiei neinvazive, peste 300 de lucrări prezentate la conferințe și la reuniuni naționale și europene, 10 cărți publicate atât în calitate de autor, cât și de colaborator.

Este membru al Academiei Române de Medicină, membru al Societății Române de Medicină Internă, iar din anul 2000 este președinte al Societății Române de Medicină Internă, membru al Societății Române de Cardiologie și membru al Societății Europene de Cardiologie.

Dr. Adriana Gurghean este medic primar cardiolog, doctor în științe medicale având competență în ecocardiografie și ecografie vasculară. Din anul 2007 este șef de lucrări la Catedra de Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic Colțea.

Activitatea stiințifică a Dr. Adriana Gurghean cuprinde comunicări orale, prezentări și lucrări publicate în volume ale unor congrese naționale și internaționale de cardiologie, ecocardiografie și medicină internă. Este coautor pentru șapte publicații de specialitate.

Dr. Adriana Gurghean este membru al Societății Române de Cardiologie (SRC), Societății Române de Medicină Internă (SRMI), Societății Europene de Cardiologie (ESC), Federației Europene de Medicină Internă (EFIM), Grupurilor de Lucru de Ecocardiografie și Insuficiență Cardiacă ale SRC. De asemenea, este membră a Asociației Europene de Ecocardiografie și a

Societății Române de Cronobiologie. Face parte din comitetul redacțional al „Revistei Române de Medicină Internă”.

Despre Editura ALL.

Grupul Editorial ALL este format din editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Galaxia Copiilor, Sian Books şi Helen-Exley România. A fost fondat în 1991 şi este unul dintre editorii de top din România. În prezent, editurile ALL publică peste 200 de titluri anual, în peste 40 de serii şi colecţii de carte – atât traduceri cât și cărți ale unor autori români de prestigiu.

MedLibris (www.medlibris.ro) este o librărie on-line specializată în carte medicală, administrată de Grupul Editorial ALL, care răspunde nevoilor publicului de a găsi rapid lucrări de referință în domeniul lor de activitate.

MedLibris (www.medlibris.ro) este singura librarie on-line care vinde carte cu specific medical, cu un discount preferenţial, prin sistemul de precomenzi ce oferă posibilitatea de plată în rate fără a fi necesar un instrument de plată bancar.

Oferta de carte MedLibris (www.medlibris.ro) conţine titluri de referinţă la nivel mondial, traduse în limba română de medici, şi bestselleruri internaţionale în domeniul educaţiei pentru sănătate, adresate publicului larg. Nu lipsesc din oferta MedLibris (www.medlibris.ro) volume realizate integral de medici români, sub coordonarea unor reputaţi profesori universitari.

Informații de contact:

Marketing & Comunicare Editura ALL

Livia Lucan-Arjoca

Tel. 0722.571.887

livia.lucan@all.ro

Alte noutati