Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Oferta specială ORANGE pentru membrii AMFB

Publicat la 31/01/2016   Secțiunea Noutăți

Stimați colegi,

În luna decembrie s-a semnat un parteneriat strategic între Societatea Națională de Medicina Familiei și Orange România. Parteneriatul oferă pachete de abonamente si tarife speciale în exclusivitate pentru membrii cotizanți ai filialelor SNMF.

Asociația Medicilor de Familie București este semnatară a acestui parteneriat ca și fondator, împreună cu alte cinci asociații județene.

Ca urmare a acestui parteneriat, se oferă tarife speciale și pachete de oferte cu preț special celor care au deja abonamente Orange, precum și facilități suplimentare, atât pentru portarea numerelor din alte rețele cât și pentru abonamente noi.

Principalele elemente disponibile deja ale ofertei pot fi consultate pe pagina dedicată acestui parteneriat pe situl SNMF – www.snmf.ro/Orange_SNMF

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de pe această pagină, să descărcați oferta și să o studiați. Este primul pas deocamdată, vor urma și alte promoții, precum și câteva oferte dedicate medicilor de familie, oferte aflate deja în pregătire.

Dacă sunteți interesați să alegeți această schimbare, aveți pe această pagină și pașii care trebuie efectuați, precum și o persoană de contact dedicată, care vă va răspunde la mail pentru lămuriri.

 

 

 

Alte noutati