Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

OPIS de contractare CASMB corectat

Publicat la 08/06/2014   Secțiunea Noutăți

În urma demersurilor AMFB și PMFB din această săptămână, care au constat în două sesizări scrise (3 iunie, 6 iunie) și o întâlnire de 2 ore la care au participat reprezentanții CASMB și cei ai AMFB și PMFB, OPIS-ul de contractare pentru asistența medicală primară a fost corectat pentru a respecta prevederile legii. Mai jos redăm erata afișată de CASMB pe site, la adresa http://casmb.ro/furnizori_contractare_2014.php

Așadar, cei care își vor duce dosarele de contractare săptămâna viitoare vor avea mai puține documente de depus.

Vă rugăm să ne sesizați și în continuare prin formularele de contact AMFB și PMFB sau la adresele de e-mail office@amf-b.ro și birou@pmfb.ro ce probleme întâmpinați ca să încercăm să inițiem demersurile instituționale care ne sunt la îndemână ! 

2014.06.06 – ERATA
In atentia furnizorilor de servicii medicale in asistenta medicala primara
Pentru furnizorii deja aflati in relatie contractuala cu CASMB, pentru documentele de la punctele 2,3,4,5,6,8,9,11,18,19, din opis, exista posibilitatea de a nu se mai depune decat daca acestea au fost reinnoite sau modificate.
Nedepunerea documentelor mentionate mai sus, actualizate pana cel tarziu la data limita a incheierii contractului, atrage dupa sine incetarea raporturilor cu CASMB la data constatarii, chiar si ulterior finalizarii procesului de contractare.
NOTA: Aceste precizari nu fac obiectul furnizorilor care, in anul 2013, nu au fost in relatie contractuala cu CASMB si care au obligatia depunerii tuturor documentelor mentionate in OPIS.

 

 

Alte noutati