Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Rezidenți

 

Bine ai venit pe pagina rezidenților de medicină de familie, de pe siteul Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov!

Felicitări pentru alegerea făcută în urma concursului național de intrare în rezidențiat!

 

Alegerea îndrumătorului pentru stagiul de medicina familiei

Unul dintre primii pași ca medic rezident de medicina familiei în centrul universitar București este găsirea unui îndrumător de medicină de familie cu care să faci primul stagiu de 6 luni de medicină de familie, din cabinet. Scrie-ne un mail la office@amf-b.ro dacă dorești să te ajutăm să găsești un îndrumător care să fie și instructor-formator de medicină de familie, adică un medic care a urmat un curs special pentru a dobândi abilitățile necesare să pregătească alți medici.

La centrul pentru alegerea stagiului din din București (detalii pe siteul oficial http://rezidentiat.umf.ro/) va trebui să te prezinți cu o cerere semnată de medicul de familie care acceptă să îți fie îndrumător.

Aici poți descărca un model de cerere: cerere_stagiu_MF

 

Cadou de început de drum

AMFB editează în fiecare an o serie de publicații, cea mai de succes fiind Agenda Medicului de Familie, pe care ți-o oferim cadou. Agenda MF este un compediu extrem de util care reunește algoritmi, clasificări, sinteze pe teme specifice practicii din cabinet. Suntem siguri că îți va fi de folos! Pentru a o primi gratuit, vizitează-ne la sediul din Str. Ionel Perlea nr. 10 cu o copie a repartiției care te confirmă ca medic rezident medicina familiei sau cu carnetul de rezident. Pe pagina de contact găsești harta și programul de lucru.

 

Înscrie-te ca membru în AMFB!

Ca rezident de medicina familiei, te poți înscrie în Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov, beneficiind de o taxă redusă. Găsești detaliile despre modalitatea de înscriere și cotizația anuală în secțiunea Membri. Avem pentru tine și un card de membru AMFB pe care îl poți utiliza atât ca legitimație de medic cât și pentru reduceri și oferte speciale pe care le negociem cu partenerii AMFB.

 

Evenimente AMFB

AMFB are o bogată activitate științifică din care poți învăța noțiuni utile în practica ta și la care poți lua parte inclusiv din postura de prezentator! Ca membru AMFB beneficiezi de taxe reduse sau chiar acces gratuit la anumite evenimente. Pentru a afla mai multe despre diferitele tipuri de evenimente pe care le organizăm, vizitează secțiunile Ateliere, Simpozioane și Conferințe. Niciodată nu este prea devreme să începi să prezinți lucrări originale sau prezentări de caz la evenimentele AMFB. Te așteptăm!

 

Implicare națională 

AMFB este membră a Societății Naționale de Medicina Familiei, care reunește la nivel național toate asociațiile județene (locale) ale medicilor de familie din România. Și SNMF are un loc dedicat pentru rezidenți și medici specialiști de medicina familiei aflați la început de drum – Grupul Tinerilor Medici de Familie. Poți vizita și pagina dedicată rezidenților la nivel național, aici

 

Resurse utile

Video examen clinic Dr. Mătrescu – http://amf-b.ro/video-examen-clinic-dr-matrescu/