Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Sfatul înțelepților la MFPM 2014

Publicat la 05/12/2014   Secțiunea Noutăți

Dragi colegi,

Așa cum probabil ați aflat, pe 11 decembrie începe Conferința regională “Medicul de familie – practician și manager”, organizată ca în fiecare an de tandemul AMFB-PMFB.

Informații tehnice despre conferința noastră găsiți pe pagina conferinței (apasă aici), așa că nu vă mai plictisim cu date reci.

Astăzi am dori să vă povestim despre o întâmplare cu totul și cu totul deosebită.

Avem onoarea și deosebita plăcere să avem lângă noi pentru o sesiune de seară specială câțiva corifei ai pediatriei bucureștene, patru dintre cei care pentru mulți dintre noi au fost educatori de nădejde, îndrumători pentru primii pași în pediatrie și autori binecunoscuți de cărți și studii.

  • Rodica Nanu
  • Gina Palicarie
  • Adrian Georgescu
  • Mihai Munteanu

Ei vor fi lângă noi pentru a ne spune, ca unor fii dornici de cunoaștere, de la înălțimea unei experiențe copleșitoare și din preaplinul unei iubiri unice pentru copii, lucruri care-s “vechi și nouă toate”, dar pe care le vom prețui multă vreme.

I-am invitat să ne răspundă la toate întrebările care ne vin în minte când vine vorba de COPILUL – O PERSOANĂ.

Fie că vorbim despre alăptare, despre nutriția copilului, despre educația lui, despre copilul bolnav ori despre copilul sănătos, despre ce-i face bine, ce-i face rău, despre ce e bine să-l lași să experimenteze și despre ce trebuie să îi interzici, despre cum îl privești ca medic sau ca părinte, ce faci dacă îl doare burta sau dacă plânge ori de ce NU plânge și câte și mai câte, indiferent deci de ce ne vine în minte, vor veni să ne răspundă.

Dacă vă vin în minte încă de acum întrebări, scrieți-ne și le vom transmite toate curiozitățile voastre. Scrutați în experiența lor răspunsurile pe care le-ați căutat în cărți și niciodată nu le-ați găsit…

Scrieți la office@amf-b.ro și puneți orice întrebare care vă vine în gând până cel târziu luni (8 decembrie) seara și veți auzi răspunsurile în sesiunea de joi, 11 decembrie, seara.

 

http://www.conferintemf.ro/2014/02/medicul-de-familie-practician-si-manager/

 

Alte noutati