Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

URGEMED 12 – CURS NAȚIONAL

Publicat la 04/01/2021   Secțiunea Conferințe AMF-BNoutăți

Dragi colegi,

ne face o deosebită bucurie să vă anunțăm că în perioada 21-22 ianuarie 2021, va avea loc cea de a XII-a ediție a Cursului Național URGEMED. Cursul este organizat de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov sub auspiciile Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și se va desfășura exclusiv ONLINE.

Ca în fiecare an, modulele URGEMED 12 vor fi susținute de o echipă de profesioniști din domeniul sănătății și vor aborda teme medicale diverse: Cardiologie, Infecţioase copii, Alergologie, Toxicologie, Oftalmologie și Reumatologie-imunologie.

Eveniment creditat cu punctaj EMC de către Colegiul Medicilor din România.

 

Taxe participare:
• Membri AMFB (cu cotizația completă pentru anul 2020): 50 lei
• Nemembri AMFB: 80 Lei
• Studenții și pensionarii au acces gratuit la toate lucrările (fără a primi diplomă)!

Taxa de participare se achită în contul Asociației Medicilor de Familie din București-Ilfov – IBAN RO75 BTRL 0410 1205 U252 41XX, deschis la Banca Transilvania, Divizia pentru medici, CUI RO16047700, cu mențiunea „URGEMED 12”, după care se completează formularul de înregistrare*, folosind dovada plății**.

*este foarte important să completați CUIM-ul dumneavoastră în câmpul dedicat. Colegiul Medicilor din România nu mai acceptă înscrierile fără acest CUIM. Lipsa CUIM-ului poate duce la invalidarea diplomei de participare.

**studenții și medicii pensionari sunt rugați ca la dovada plății să încarce, după caz, o poză cu carnetul de student, respectiv o poză cu ultimul cupon de pensie.

Mai multe informații găsiți pe site-ul dedicat cursului www.urgemed.ro

Alte noutati