Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Vă mulțumim pentru participare la ediția a XII-a a Conferinței !

Publicat la 28/03/2016   Secțiunea Noutăți

Dragi colegi,

Vă mulțumim pentru participare la ediția a XII-a a Conferinței Naționale de Medicina Familiei ! Au fost 4 zile pline de știință, artă și comunicare, prefațate de o zi de curs pre-conferință. Ne-am revăzut cu colegi din București-Ilfov dar și din țară, colegi de alte specialități, am dezbătut și am învățat împreună. În deschidere am avut invitați lideri ai societăților profesionale partenere, ale altor specialități, președintele Colegiului Medicilor din România dar și pacienți ! În zona expozițională am avut alături sponsorii conferinței cu oferte speciale pentru aparatură și consumabile pentru cabinet, software medical, noutăți din industria farmaceutică. Sala de ateliere a fost deseori prea mică pentru interesul participanților ! 

Vă mulțumim că ne-ați fost și în acest an aproape și vă așteptăm la URGEMED în iunie, la MPFM în decembrie și la CNMF ediția XIII în martie 2017 !

Imagini de la conferință sunt disponibile deja pe pagina AMFB de Facebook și vor mai fi actualizate în zilele următoare.

https://www.facebook.com/AsociatiaMedicilorDeFamilieBucuresti

 

Comitetul de Organizare CNMF 2016

Alte noutati