Membri Despre noi Contact Termeni si conditii

Workshop la Conferința Națională de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului

Publicat la 24/05/2016   Secțiunea Noutăți

Stimati colegi,

Asociația Română de Psihiatria Copilului și Adolescentului are onoarea de a vă invita la al V-lea Congres de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului și a XIII-a Conferință Națională de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului care vor avea loc în perioada 2-4 iunie în Brașov.

Locația: Brasov, Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Psihologie și Pedagogie – Aula Magna, Str Turnului nr 7 

Cu aceasta ocazie Grupul de Sanatate Mintala al Societatii Nationale de Medicina Familiei va invita sambata 4 iunie 2016, de la ora 8,30, la workshopul dedicat medicilor de familie care se va desfasura ca parte a acestui important si prestigios Congres.

Workshopul este dedicat colegilor medici de familie interesati de abordarea integrativa a problemelor de sanatate mintala ale copilului si adolescentului si are ca principal obiectiv relevarea rolului medicului de familie in ingrijirea acestora. Doamna dr. Anghel Cristina, medic psihiatru, va prezenta o parte speciala, “Dezvoltarea copilului – de la tipic la atipic”.

Taxa de participare pentru ziua de 4 iunie este una preferentiala: 50 de lei pentru medicii de familie care se inscriu la workshop. Apasand aici puteti descărca programul intregii manifestari.

Va asteptam in numar cat mai mare!

Grupul de Sanatate Mintala al SNMF

http://www.snmf.ro/sanatatemintala

 

Alte noutati