Activitate științifică

AMFB este acreditată de Colegiul Medicilor din România ca furnizor de educație medicală continuă.

Adresă CMR acreditare pentru anul 2018. (Descarcă)

AMFB și-a reorganizat pe parcursul anului 2013 sistemul propriu de Educație Medicală Continuă oferit membrilor săi. Pe lângă evenimentele tradiționale din calendarul de mai jos – AMFB organizează și simpozioane ocazionale împreună cu alți organizatori și ateliere practice (workshop) pentru grupuri mici, pe diverse teme de interes pentru medicii de familie. Informații despre aceste evenimente sunt transmise periodic prin newsletter, siteul www.amf-b.ro și prin mesaje SMS. Asteptăm în continuare propuneri și opinii din partea membrilor AMFB. (Contact: office@amf-b.ro)

Calendar evenimente AMFB 2018:

  • 27-28 februarie, conferinta cu titlul Medicina de familie între teorie şi practică, la Hotel Ramada Parc. Detalii eveniment https://www.medichub.ro/evenimente/medicina-de-familie-intre-teorie-si-practica-id-33-cmsid-80 Taxa de participare de 40 lei, doar pentru participanții care nu sunt membri SNMF. Taxa se va achita exclusiv la eveniment.
    Evenimentul este gratuit pentru membri SNMF (AMF și alte Asociații afiliate SNMF).
  • Simpozioane AMFB: : martie, aprilie,  octombrie, noiembrie – Bucuresti
  • Medical Forum Bucuresti 15 – 16 mai 2018
  • URGEMED: 15-16 iunie – Bucuresti
  • 6-7 septembrie, conferinta cu titlul Medicina de familie între teorie şi practică, la Hotel Ramada Parc. Detalii eveniment  https://www.medichub.ro/evenimente/medicina-de-familie-intre-teorie-si-practica-id-37-cmsid-80 Taxa de participare de 40 lei, doar pentru participanții care nu sunt membri SNMF. Taxa se va achita exclusiv la eveniment. Evenimentul este gratuit pentru membri SNMF (AMF și alte Asociații afiliate SNMF).
  • Conferinta Regionala „Medicul de Familie Practician si Manager” : 7-9 decembrie, Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti

 

AMF-B © 2013-2017